Форум на българските голфъри
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
07 Февруари, 2012, 04:38:44

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
2502 Публикации в 240 Теми от 1469 Членове
Последен член: savoiagolf
* Заглавна Страница Помощ Търси Вход Регистрация
+  Форум на българските голфъри
|-+  Турнири
| |-+  По света
| | |-+  Ryder cup
« назад напред »
Страници: 1 [2] Изпечатай
Автор Тема: Ryder cup  (Прочетена 2674 пъти)
Jerry
Global Moderator
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 311

Профил
« Отговор #15 -: 24 Септември, 2008, 09:03:40 »

Аз миналият път си ги дръпнах от този тракер www.mininova.org - сега още не съм гледал, ама сигурно ги има вече..
Активен

Better in the ROUGH than in the OFFICE!
qpr
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 65

Профил
« Отговор #16 -: 17 Март, 2009, 05:50:26 »

Как мислите, след избирането на Колин Монгомъри за капитан на европейския обор за тазгодишното издание на турнира, дали шансовете на Европа за победа са по-големи? Миналата година се вдигна голям шум на Острова, след като Ник Фалдо остави Монгомъри извън състава и се провали като капитан. Сега прилича на реваншизъм, но дали Монгомъри ще успее да избери  най-доброто и по-важното да съумее да прецени и подреди правилно двойките. Фюрик и Микелсън показват изключителна форма, Харингтън и Гарсия ли ще им противодесйтват, или ще Европа ще предпочете да загуби тези 2 точки, а да насочи силите си за спечелването в останалите двойки? Как мислите?
Активен

WE ARE QPR!
rookie
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 391

Профил
« Отговор #17 -: 18 Март, 2009, 09:33:06 »

До турнира има доста време. Турнир от този тип се печели с високо средно ниво на играчите, а не от това, че има 1-2 звезди, които ще си спечелят мачовете. Мисля, че отсъствието на Монти не е решаващото за предния турнир, тъй като той не беше в много добра форма тогава. Рано е и за прогнози, кой ще участва - Хенрик Стенсън направи добри игри в началото на сезона, ама на последния турнир е по дъното... Серджо и Харингтън също не са в най-добра форма в момента, а Рорито играе много навито.
Активен

Fore!
Greg
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 244

Профил
« Отговор #18 -: 20 Март, 2009, 01:36:16 »

Тая година за този формат актуалния турнир е Seve Trophy.
Но си мисля че островитяните и тая година ще "избият рибата". Тъжен
Кои от континента могат да се противопоставят на: Harrington, Westwood, Casey, Rose, Willson, McIlroy, McDowell, McGrane ..
Само Garsia, Jimenez, Karlsson, Stenson i Soren Hansen не стигат а от другите континентални "голф" нации франсетата и италиянците тази година са доста зле. Тъжен
Активен
Страници: 1 [2] Изпечатай 
« назад напред »
Отиди на: