И тъй като откривайки сезона този уикенд, при температури близки до 0-та и замръзнали грийнове, ми се случи почти да направя "hole in one" - е, да кажем че топката спря на около 30-40 см от дупката, но се търкаляше точно в посоката на пина, а тези, които бяха с мен на тии-бокса докато се ролваше топката по грийна крещяха "Ияааа--ияаааа-яааа" а после като спря "Оооуууу" и "Ууууух" (каква емоция от немци

) - та в този момент се запитах да се радвам ли или да съжалявам че не влезе тази топка. Защо да се радвам - защото има правила за "hole in one" в Германия (всъшност варират в различните клубове но като цяло са ясни) - или плащаш играта на всички, които са с тебе или даряваш пари за някакво благотворително мероприятие, което клуба организира (м/у 60 и 120-130 евро)
За Англия съм чувал, че трябва да почерпиш с питие всички в клъбхауса след играта.
За Япония не питайте - трябва да купиш скъпи подаръци (от порядъка на $500-$1000

) на всички, от твоя флайт..
За Щатите не знам как е - Ники може да сподели...
Та приказката ми беше как е в България - има ли неписани правила за "hole in one" и ако да какви? Ако има дайте да ги напишем тук та да се знаят.
Ако пък още няма нещо конкретно - дайте пък да измислим нещо оригинално, автентично и нестандартно? Защо пък да не сме различни?